alt crop fata

O viata noua cladita pe un nou concept, o casa cu stil care te defineste si vorbeste despre tine. Interiorul casei tale poate purta amprenta ta. Totul este pus in balanta cu arhitectura exterioara obtinandu-se un interior functional adaptat si conturat dupa cerintele tale in continuarea caruia se gasesc linistea si intimitatea spatiului verde generos.

 

Casa ta langa padure 

titlu remade green

 

interior modern si curte generoasa, dupa gustul tau!

Suprafata construita: 150mp / Suprafata utila: 125mp / Suprafata teren: 500mp / Amprenta la sol: 96mp

 

4 camere, 2 bai, camere depozitare

terasa exterioara 40mp, terasa acoperita 9mp,

zona exterioara sitting, 2 locuri de parcare

 

PRIMELE 5 CASE PRIMESC REDUCERI DE PANA LA 5.000€

 

Profita Acum!

Configuratie Parter

plan parter S final

 

Configuratie Etaj

plan etaj S final

Configuratie Teren

 

plan teren s FINALSuprafata Terenului este de 500 mp. Amprenta la sol a Casei este de 96.36 mp.

Casa a fost pozitionata favorabil din punct de vedere al orientarii cardinale, pentru a beneficia de cat mai multa lumina naturala in zona de zi.

Curtea este generoasa si permite realizarea unei terase exterioare ce poate fi acoperita, a unei zone de grill, a unui sitting area exterior si acoperit, a unui spatiu verde placut amenajat, precum si a unei zone de joaca pentru copii pe viitor. Desigur amenajarea curtii este un proiect separat ce urmeaza a fi dezvoltat ulterior achizitionarii casei pentru a se mula pe dorintele si nevoile proprietarilor sai.

Concepte Propuse

Ansamblul rezidential Padurea de Salcami iti propune 2 variante de concepte pentru CaseEco la cheie in care obiectivele principale urmarite sunt Siguranta, Durabilitatea, Reducerea Costurilor de Intretinere si Confortul. Acestea se diferentiaza prin nivelul de dotari si calitatea finisajelor folosite. Arhitectura, suprafetele casei si ale curtii raman neschimbate indiferent de concept.

 

       COMANDA ACUM conceptul STANDARD si primesti o REDUCERE de 5%!

 

Structura de rezistenta ⇒ 70 ANI GARANTIE! Constructia este realizata pe cadre din beton armat, pereti de zidarie cu blocuri ceramice de 25 cm si materiale performante care asigura un grad ridicat de rezistenta la risc seismic si o izolare termica si fonica de exceptie.

 

Finisaje Exterioare ⇒ CALITATE

Fatada este construita din punct de vedere arhitectural, cu reborduri in jurul ferestrelor astfel incat sa aiba un aspect placut si atractiv.

Termosistemul este alcatuit din polistiren expandat cu densitate mare de 10cm. Densitatea mare asigura o performanta ridicata, reducand considerabil pierderile de caldura.

Tamplaria este din PVC Rehau cu 5 camere, Dupan (2 foi de sticla), finisaj antracit, avand un grad ridicat de izolare termica si glafuri exterioare ferestre din PVC. Suprafete vitrate generoase ce comunica elegant cu spatiul exterior.

Usa metalica de calitate la intrarea principala, bine izolata termic si fonic.

Corpuri de iluminat exterioare pe fatada.

Terase placate cu gresie portelanata de exterior. Aleea de acces in curte si trotuarul din jurul casei vor fi imbracate in pavele.

Fosa septica tricamerala de 2200L.

Put sapat la a doua panza freatica 20-25m adancime ce asigura apa menajera cu o puritate superioara.

Gard cu panouri de otel alcatuite din teava rectangulara

Pentru finisajele exterioare am selectat materiale ce se definesc prin stil si calitate iar apoi le-am imbinat atent pentru a se obtine un aspect vizual cat mai placut.

 

Finisaje Interioare ⇒ CONFORT

Finisajele caselor sunt alese in baza tendintelor in domeniu astfel incat sa te regasesti si sa te bucuri de noua ta casa.

Pardoseli din parchet german triplustratificat cu lac protector si tratament antiuzura. Grad ridicat de izolare termica si fonica.

Bai amenajate cu placari ceramice, obiecte sanitare si baterii in stil Italian.

Usi Germane de culoarea stejarului si glafuri de lemn la ferestre.

Instalatie electrica cu bransament trifazat, aparate electrice si corpuri de iluminat interioare.

Incalzirea casei este realizata prin pardoseala cu ajutorul unei centrale electrice ce permite un consum redus fata de o centrala termica pe gaz datorita pardoselii calde, iar apa calda menajera este asigurata tot timpul anului prin intermediul panourilor solare.

Dedesubtul tevilor de incalzire din pardoseala este montat ISOFLEX, o solutie alcatuita din doua straturi de aluminiu intre care este montata o folie cu bule de aer pentru a permite separarea celor doua straturi. Aluminiul are rolul de a refracta caldura si de a reduce la 2% pierderile de caldura prin fundatia casei. Deasemenea aceasta solutie este folosita si la acoperis din aceleasi considerente.

 

 

       COMANDA ACUM conceptul PREMIUM si primesti o REDUCERE de 5%!

 

Conceptul Premium cuprinde conceptul Standard +

 • Panou Solar ce asigura apa calda menajera, indiferent de anotimp.
 • Acoperis cu invelitoare de tigla metalica – Rukki.
 • Tamplarie PVC cu finisaj antracit Rehau cu 7 camere, profil ultima tehnologie SYNEVO ce include o garnitura turnata direct in profil si sticla tripan(3 foi de sticla) pentru o izolare termica si fonica mai buna.
 • Termosistem din polistiren expandat grafitat de 10 cm. Prezenta grafitului reducand considerabil pierderile de caldura.
 • Casa scarii iluminata natural prin intermediul unui iluminator de acoperis (Velux).
 • Curtea amenajata peisager cu gazon si 50 de arbori thuya ornamentali.
 • Sistem de irigatii automatizat cu aspensoare si picuratoare pentru gazon si arbori.
 • 2 locuri de parcare cu fundatie de beton , imbracate cu pavele si acoperite (Carport).
 • Gard cu fundatie , soclu de beton armat si panouri de otel din teava rectangulara.
 • Porti acces auto automatizate si actionate electric cu telecomanda.
 • Fatada si glafuri exterioare-ferestre decorate cu caramida aparenta Brikston.
 • Glafuri interioare-ferestre din travertin.
 • Obiecte sanitare suspendate si baterii Grohe si Kludi.
 • Baie dotata cu bideu si cada pentru doua persoane.
 • Extra izolatie termica la pardoseala prin montarea unui polistiren extrudat pentru a elimina complet pierderile de caldura prin fundatie.
 • Camera putului are o suprafata mai mare pentru a putea fi folosita si pe post de pivnita.
 • Calitate superioara a finisajelor folosite.
 • Tencuiala interior/exterior.
 • Corpuri de iluminat ancorate pe gard.

La predarea casei se inmaneaza CARTEA TEHNICA A CONSTRUCTIEI ce contine toate certificatele de garantie, calitate si conformitate ale materialelor folosite, inclusiv certificatul energetic precum si imagini cu fiecare faza a constructiei in format electronic.

SE ACORDA 3 ANI GARANTIE!

 

MODALITATI DE ACHIZITIE

Achizitionarea unei locuinte in Ansamblul Rezidential Padurea de Salcami se poate face direct prin contract de vanzare-cumparare, in cazul unei case finalizate sau prin incheierea unui contract de executie, in situatia in care se doreste personalizarea proiectului prezentat sau realizarea oricarui tip de locuinta la propunerea clientului.

Valoarea contractului de executie se achita in 3 transe:

      AVANS 15%     LA ROSU 35%     LA CHEIE 50%

Contactati-ne in vederea obtinerii unei oferte de pret!

Ca variante de plata, puteti opta pentru: plata integrala la incheierea contractului de vanzare-cumparare , credit ipotecar sau accesand programul Prima Casa.

Design

Nu ne place sa lasam detalii la intamplare!

Personalizeaza-ti casa si gradina pornind de la acest concept sau contacteaza-ne si te punem in legatura cu arhitectii nostri pentru consiliere privind alegerea finisajelor interioare si amenajarea gradinii plecand de la nevoile familiei tale!